Nugent kipper robuuste aanhangwagen aanhanger kopen
Nugent kipper robuuste aanhangwagen aanhanger kopen
Nugent kipper robuuste aanhangwagen aanhanger kopen
Nugent kipper robuuste aanhangwagen aanhanger kopen

NUGENT KIPPER

Vanaf €4960

Doe nu snel een prijs aanvraag

OP VOORRAAD

Gegalvaniseerd

Dual Drive bladvering

Laadklep

Volledig gelast chassis

Volledig staal uitgevoerd

Gevouwen kleppen

NUGENT KIPPER

De Nugent kipper serie is ontworpen voor zwaar gebruik in verschillende branches. De Nugent kipper is volledig gebouwd volgens de 4 eisen van de Nugent aanhangwagens. 1 Robuust, 2 veel personalisatie mogelijkheden, 3 Dual Drive bladvering voor optimaal rijgenot, 4 Rein Drost Machinehandel staat garant voor een uitstekende service aan uw Nugent aanhangwagen. De Nugent kipper is een multifunctionele aanhangwagen die breed in gezet kan worden. Branches waar de kipper erg geliefd is bijvoorbeeld: De bouw, voor het vervoeren van puin. Wat de Nugent aanhangwagens en daardoor ook de kipper zo speciaal maakt is het volledig gelaste chassis.

HET PROBLEEM

Vaak word er in de aanhangwagen bouw gekozen voor een bout en moer oplossing om de losse delen aan elkaar te monteren. Deze manier van bouwen is het goedkoopst maar levert een groot nadeel op voor de eind gebruiker ( u dus ). De pen en gat verbinding begint door het gebruik van de aanhangwagen te slijten. Het resultaat kunt u wel raden, de bout breekt na verloop van tijd af, zeker bij dagelijks zwaar gebruik. In de periode voor dat de bout afbreekt zult u merken dat uw aanhangwagen meer geluid en trillingen maakt dan normaal. Zeker die laatste is het gevaarlijkst. Door de trilling krijgen andere bouten het ook zwaar en slijt de aanhangwagen extra hard.  Sean ( oprichter van Nugent aanhangwagens ) merkte dit jaren geleden ook al op en zocht hiervoor een oplossing. Na verschillende tests uit te voeren kwam Sean erachter dat als hij het chassis op een speciale manier laste, de aanhangwagen zeer zware lasten kon dragen voor zeer lange periodes. Deze las techniek word op de dag van vandaag nog door Nugent toegepast. Deze speciale manier van aanhangwagen bouwen maakt de Nugent aanhangwagen daarom ook zo uniek en robuust.

NUGENT DUAL DRIVE®  BLADVERING

Door het plaatsen van een secundaire rubberen demper tussen het chassis, samen met een unieke pivot slipperplaat, zorgt een extra veerelement ervoor dat de veren volledig zijn ingeschakeld bij compressie- en reboundcycli om trillingen uit te schakelen en het gekletter van de ophanging te verminderen. Met extra dempingseffect vermindert het ook de spanningen op het chassis, het carrosserieframe, sleepkoppelingen en beperkt het de schokgolven in het voertuig.

CUSTOM MADE KLEPPEN

Ook word de robuuste kipper veel ingezet in de groen voorziening bijvoorbeeld bij het snoeien van bomen. Wij bieden hierbij een custom made oplossing: dichte kleppen die op maat gemaakt worden. Vaak horen we van klanten dat ze graag een kipper willen hebben met hoog opstaande randen voor het vervoeren van takken en ander snoeihout. Wat vaak dan als oplossing word gegeven zijn de gaas kleppen. Deze kleppen gemaakt van gaas zijn erg handig bijvoorbeeld met het vervoeren van bouwmaterialen. Snoeihout daarin tegen is een heel ander verhaal, dat gaat namelijk door het gaas heen waardoor het kiepen onmogelijk word gemaakt aangezien alles blijft hangen.

ONZE AANKOOP MOGELIJKHEDEN

Nugent aanhangwagen kopen aanhanger betuwe dieplader open aanhangwagen machie transporter kipper

Rechtstreekse koop is onze eerste aankoop mogelijkheid. U word geadviseerd door onze aanhangwagen specialist.

Nugent aanhangwagen kopen aanhanger betuwe dieplader kipper Hapert Henra

De lease mogelijkheid is onze tweede aankoop mogelijkheid. Dit gebeurt in samenwerking met Mentoor lease.

Aanhangwagen inruilen kopen Nugent dieplader kipper

Inruil is onze derde aankoop mogelijkheid. Samen met onze aanhangwagen specialist kijkt u wat de mogelijkheden zijn.

FUNTIES

 • Nugent Dual Drive™ veersysteem

 • Standaard LED-verlichting

 • Geïntegreerde, intrekbare bevestigingspunten die standaard op gelijke hoogte met de vloer zijn, zodat er zich geen vuil kan ophopen.

 • Nieuwe veerbelaste klepsluitingen aan alle kanten van de zijkanten om onnodige beweging en lawaai te voorkomen.

 • Volledig gelast chassis

 • Zijborden gevouwen voor extra sterkte

 • Scharnierende zijkanten van het net, waardoor toegang tot de lading mogelijk is zonder dat de zijkanten van het net moeten worden verwijderd.

 • Stalen vloer als standaard

 • Lage laadhoogte

 • Hoge kantelhoek

 • 3500kg aanhangwagens hebben standaard 185/70 R13 wielen.

 • Grote keuze aan afmetingen en optionele extra’s.

aanhanger samenstellen aanhangwagens bekijken

Afmetingen

Lengte x breedte

2500mm x 1700mm

3100mm x 1800mm

3700mm x 1800mm

REIN DROST MACHINEHANDEL

Onze verkoopfilosofie is altijd geweest om een product van topkwaliteit aan te bieden tegen een scherpe prijs en een grote voorraad te hebben voor een snelle levering. 

DIRECT CONTACT

CONTACT

Rein Drost Machinehandel
Spoorstraat 3A
4054MA Echteld

0344 – 72 29 02

info@reindrost.com